Een drive-in show voor jouw bruiloft of feest

Ga je een feest geven of zoek je nog een geschikte act voor jouw bruiloft? Bij Biezema Geluidsverhuur kun je terecht voor drive-in shows in Stadskanaal en
omstreken. Ideaal wanneer je niet helemaal thuis bent in licht en geluid en voor een scherpe prijs van de beste kwaliteit wil genieten. Wij verhuren onszelf als drive-in shows op feesten, partijen en andere evenementen.

Het totale pakket voor jouw evenement

Met het juiste licht en geluid kom je vaak al een heel eind, maar wat als je daar geen kaas van hebt gegeten en als je niet goed weet hoe je met zoveel apparatuur om moet gaan? Dan is het een goed idee om een drive-in show te huren. Hierin zijn een lichtshow en DJ inbegrepen en heb je dus direct het totaalpakket. De exacte samenstelling van de show is onder meer afhankelijk van de groepsgrootte en jouw wensen.

Er is altijd een professional van Biezema Geluidsverhuur aanwezig om alle apparatuur te verzorgen. Dit is inclusief op- en afbouw van de installaties. Deze prijzen worden altijd opgenomen in de offerte zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Uiteenlopende mogelijkheden voor elke wens

Als je besluit van de diensten van Biezema Geluidsverhuur gebruik te willen maken en kiest voor bijvoorbeeld een drive-in show voor jouw bruiloft, luisteren we volledig naar je wensen. Zo zijn er drive-in shows mogelijk in alle denkbare prijscategorieën en passen we ons geluid en licht aan op jouw voorkeur. In een voorafgaand gesprek bespreken we deze wensen uitvoerig en bepalen we gezamenlijk van welke apparatuur wij gebruik zullen maken. Zo kom je uiteindelijk niet voor verrassingen te staan.

Is jouw interesse gewekt en wil je een drive-in show huren in Groningen? Of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Wij geven je graag meer informatie en stellen vrijblijvend een offerte voor je op. Neem contact op via telefoonnummer +31599700295 of laat een bericht achter op het online contactformulier. Wij sturen je zo spoedig mogelijk een reactie terug.

alt=""