Laat Biezema Geluidsverhuur jouw evenement organiseren!

Wil je een evenement/festival organiseren in Stadskanaal of verdere omstreken? En bent je hiervoor opzoek naar een professionele partner die je waar nodig kan
ondersteunen? Biezema Geluidsverhuur staat eveneens klaar als eventbureau en kan dankzij een uitgebreid netwerk helpen een geslaagd evenement te organiseren.

Uiteenlopende mogelijkheden

In principe kunnen wij alles omtrent uw event organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een compleet muziekfestival met bands en DJ’s, een tuinfeest met een dansvloer of een bruiloftsfeest met een kleurrijke dansvloer. Daarnaast kun je ons inschakelen voor de licht- en geluidsverhuur op jouw festival. Dit is altijd inclusief bediening. Of wat dacht je van een enorme tent met een podium voor wel 1000 man? Het bieden van een volledig evenementenpakket staat centraal. Vandaar dat het altijd inclusief opbouwen en afbouwen is. Maar natuurlijk kunt je apparaten of andere onderdelen eveneens los bij ons huren. Dankzij onze vele contacten kunnen wij alles voor je regelen. Zelfs als het om grotere evenementen voor wel 5.000 bezoekers gaat.

Pakket op maat

Het pakket stellen we geheel naar jouw wensen samen. Neem hiervoor contact met ons op om jouw verlangens en de mogelijkheden te bespreken.
Wij stellen dan een vrijblijvende offerte op, waarna je kunt bepalen of  je met ons in zee wilt gaan. Onze prijsopgaven zijn altijd transparant en overzichtelijk. Zo krijg je achteraf niet met onverwachte kosten te maken. Biezema Geluidsverhuur staat overigens niet alleen klaar binnen Groningen, maar evengoed daarbuiten. Een evenement organiseren doe je dus met behulp van Biezema Geluidsverhuur uit Stadskanaal.

Overleg jouw ideeën en wensen door te bellen naar +31599700295. Via het contactformulier vraag je eventueel meer informatie op. Van een complete tent
tot enkel de licht- en geluidsverhuur voor evenementen: Biezema Geluidsverhuur is hét adres indien het gaat om het organiseren van een festival.