Professioneel Geluidsverhuur

Geluid is één van de belangrijkste onderdelen van een goed feest. Maar ook wanneer je als band, zanger of zangeres ergens optreedt, wil je dat jouw geluid helemaal in orde is. Biezema Geluidsverhuur is hét adres voor geluidsverhuur in Stadskanaal en omstreken. Vanuit Stadskanaal leveren wij de beste apparatuur van kwalitatief hoogstaande merken voor zeer scherpe prijzen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een DJ Booth en geluidsset huren. Enkele merken waar Biezema Geluidsverhuur mee werkt zijn RCF TT series, Turbosound, Allen & Heath, Sennheiser.

De beste apparatuur

Bij onze audioverhuur vind je enkel en alleen producten van de beste kwaliteit. We willen je namelijk graag het beste geluid garanderen bij jouw optreden, feest of evenement. Wij verhuren veel producten van o.a. de volgende merken: RCF, Turbosound en Sennheiser. Overigens kun je bij ons niet alleen speakers huren, maar zelfs een complete geluidsinstallatie huren.

Het is mogelijk om meerdere producten te huren als pakket. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een set met geluidsinstallatie maar ook met microfoon, mengpaneel, bekabeling en laptop. Wij zorgen ervoor dat alles geïnstalleerd wordt en bedienen de apparatuur tijdens jouw feest of optreden. Wij beschikken over een ruim assortiment aan apparatuur!. Neem gemakkelijk contact met ons op via +31599700295 of ons online contactformulier!

alt=""