Complete licht- en geluidsverhuur

Eén van de eerste dingen waar je waarschijnlijk aan denkt als je een feest organiseert, is het geluid. Maar met alleen geluid red je het in de meeste gevallen
niet. Ook licht is van enorm groot belang – of je nou zelf optreedt of zelf één van de feestgangers bent. Bij Biezema Geluidsverhuur ben je daarom ook aan het juiste adres voor complete licht- en geluidsverhuur in Stadskanaal.
Met zo’n complete set én een professional om hem te verzorgen – ben je verzekerd van een succes.

Het totale pakket in één keer in huis

Als u gebruik maakt van onze lichtverhuur, bent u direct in het bezit van een totaalpakket. Dit pakket is volledig naar eigen wens samen te stellen. Je zet de wensen op papier en wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt. Bij licht en geluid huren kun je buiten de gangbare installaties onder meer denken aan lasers, rookmachines, co2-gas, vuur, confetti en meer. Wij doen er alles aan om jouw wensen werkelijkheid te maken.

Professionele aansluiting en service

Je hoeft je geen zorgen te maken over het installeren van de licht- en geluidsinstallatie, want er is altijd minstens één professional van Biezema
Geluidsverhuur aanwezig om de apparatuur te verzorgen. Wij blijven het hele evenement aanwezig om zorg te dragen voor deze apparatuur. Zo zijn beide partijen ervan verzekerd dat er niks misgaat en kun je je volledig op uw optreden of feest storten.

Laat een bericht achter via ons online contactformulier als je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over licht- en geluidsverhuur bij Biezema Geluidsverhuur. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk een reactie te sturen. Wil je liever telefonisch contact met ons opnemen? Dat kan via 06-57212423. Biezema Geluidsverhuur is dagelijks telefonisch bereikbaar. We staan je graag te woord.

alt=""
alt=""